Grüll Antal — Atlan — Az emberiség eredete
  Érdekes írások   2014 január 25 szombat - 10:00:00 | Kiss Timea


Történik, néha olyan dolog az emberrel, amely egész életének irányt szab. Velem ez kora gyermekkoromban megtörtént. Nem tudom, miért pont velem. Talán a véletlen, talán a sors, talán valaki más? Letenyén történt, 1971 forró nyarának egyik délelőttjén. Zala megye csendes kisvárosában laktam szüleimmel, testvéremmel. Családom szerényen élt, úgy, mint mindenki abban az időben. Éltem az 5 éves kisfiúk mindennapi életét. Játék a barátokkal, csavargás, bicikli, foci. A világ még nem tárult ki előttem, a magam gyermek feje szerint éltem, nem tudtam, hogy az én kis világomon kívül más, sokkal nagyobb világ, világok is léteznek. Annak a napnak az emléke azonban örökké megmarad bennem, mert akkor ott, valaki irányt szabott az életemnek.


[ Tovább olvas ... ]

Hozzászólás


plebanos
14. jan. 26. - 21:18


Szerintem paradox.


Válasz erre


AthropoS
14. jan. 28. - 10:21


Csak nézek. Fura ez az írás. Vagy olyan dolgokat mond, amiket már tudtam, vagy olyanokat, amikkel párhuzamos vagyok. Sokmindennel nem értek egyet. Az a gyermekkori kaland, a szóvirágokkal meg mindennel....szép, de inkább regényre emlékeztet. Nem adok hitelt neki. Aztán ugye jön az Illuminati. Csak halkan jegyzem meg, hogy ez magyarul is Illuminatinak ejtendő és nem Luminatinak. A családok és a rendszer felépítésével nagyjábol egyetértek. Ami a Reptilián fajról és a Draconis rendszerről van írva, azzal nem. Már csak azért sem, mert a Reptiliánok és a Drakonis faj - eddigi ismereteim szerint - nem ugyanaz. Egyik felsőbbrendű, a másik alacsonyabb.Azzal sem értek egyet, hogy csak az emberi és a Reptilián faj létezne. Vannak ott még páran ( Lyrans, Annunaki - ezeket keveri rendesen a Reptiliánnal -, Szürkék - kicsik és nagyok - stb. ). emlegeti a betelepítést. Én, mint azt már sokan tudjátok, betelepítés-párti vagyok, de ez már sok. Szerinte minden be lett telepítve. Növény, állat, MINDEN. Legyünk komolyak.Minek ekkora erőfeszítés? Logikátlan, értelmetlen. És az sem igaz, hogy a fejlett embert telepítették be. Primitív volt az. Fejlődött és fejlesztették ugyan, de nem ebben a formában lett lerakva ide az emberiség. A betelepítés indoklására a ruhaviselet nevetséges. Nem csak azért viselünk ruhát, hogy ne süljünk meg vagy ne fagyjunk meg. Ez hozadéka a társadalmi életnek, bármilyen primitív legyen is az. A meleg égöv szigeteinek lakosai is viseltek legalább egy fűszoknyát, habár ők jól ellettek volna anyaszült meztelenül is egész évben. Az éghajlat ezt lehetővé teszi. Akár tűz nélkül is...hát még azzal. Szintén a társadalmi élet fejlődésének és a törzsfejlődésnek köszönhetően ( mert ilyen volt és mai napig is folyik...) köszönhető, hogy az ember "mulyább" lett. A társadalmi élet adta biztonság juttatott oda, hogy most már az ember meghal, ha az anyja nem vigyáz rá a születést követően. nem érdeke az, hogy "erős" legyen, ha a társadalom védelmet nyújt neki. Magyarán : - nincsen rászorúlva. Itt jegyezném meg, hogy a mai ember, legfőképpen, aki hatalmas metropolisok össz/vagy kevésbé össz/konfortjában él, gyönyörűen meghal, ha kirakják egy vadonba...akár ott az anyja vele, akár nem. Ennek is az az oka, hogy nincs rákényszerítve, hogy megtanuljon túlélni. Remélem érthető a párhuzam.

Mindenképpen tisztelem az írásba fektetett erőfeszítést. ennek a tiszteletnek köszönhető, hogy megkommenteltem. Amit selejtesnek tartok, azt meg se kommentelem. Kiss Tímeának pedig köszönet a közzétételért.

[ módosítva 14. jan. 28. - 10:25 ]


Válasz erre
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz