A brontoszaurusz sosem létezett
  Élet és Tudomány   2014 szeptember 19 péntek - 10:12:14 | Kiss Timea


Ha az evolúciós elméletet végleg megcáfolná a tudomány, akkor megint elő kellene vennie más alternatívákat az élővilág, az emberiség kialakulásához. Az alapoktatástól kezdve a felsőoktatásig ezt tanítják és ezt fogadja el a tudományos világ. Ennek az elméletnek nagy része nincs bizonyítva, nagy része meg van cáfolva. A bizonyítások hitelessége is kétséges! Annak ellenére, hogy kiesett egy láncszem − esetleg a sokadik −, nem gond, az elmélet ekkora apróságtól nem változik, csupán a bizonyítások hitelessége romlik!


[ Tovább olvas ... ]

Hozzászólás


Kovács Tamás
14. szept. 19. - 21:28


Az már senkiben sem merül fel, hogy a tudomány is tévedhet? Hogy a tudománynak is felül kellene vizsgálnia önmagát? Vagy az, hogy a tudomány tévedése(i) is gyökeresen megváltoztatnák az egész emberiség történelmét? És vajon fel merné ezt vállalni bárki is?

Mint sokan tudjátok, én az Urania könyvvel és annak szellemiségével foglalkozom, mely szellemiség nem tátongó űrt, kérdések tömkelegét kelti az emberben, hanem válaszokat. Én ezt tudom elfogadni, más pedig nem. S ez így is van rendjén.

Keresik a hiányzó láncszemet, egyet vagy többet. Na de mi van akkor, ha nincs is hiányzó láncszem? Erre egy cikk: "http://urantiakonyv.blogspot.hu/2012/10/a-piltdowni-hamis-fossziliak-esete.html"

És egy rövid részlet az Élet történetéről: "http://urantiakonyv.blogspot.hu/2012/08/az-elet-tortenete.html"

Mindenkinek legyen a hite szerint. Ez is csak arra hivatott felhívni a figyelmet, hogy van olyan elmélet is, mint amit a fő cikk kíván bemutatni, és van olyan is, ami az ellenkezőjét.


Válasz erre
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz