Hatalmas emberi lábnyom bizonyítja, hogy óriások jártak a Földön
  A régmúlt rejtélyei   2015 április 04 szombat - 18:50:00 | Kiss Timea


Egy eddig méltatlanul kevés tudományos figyelmet kapott videóra bukkantunk az interneten. Egy amatőr kutató majdnem másfél méteres, sziklába mélyedő emberi lábnyomot filmezett le Dél-Afrikában. A lelet azt bizonyítja, igaz a legenda, mely szerint hajdan óriások népesítették be a Földet. A döbbenetes lábnyomot Stoffel Coetzee afrikavadász fedezte fel még 1912-ben, Dél-Afrika félreeső vidékén.


[ Tovább olvas ... ]

Hozzászólás


Kovács Tamás
15. ápr. 04. - 21:13


Ó, képzeljétek el, a múltkor pontosan ugyanilyen lábnyomot véltem felfedezni, csak éppen az égen, felhőként. Most akkor mire is gondoljak!

Tipikus példája annak, amikor az ember felállít magának egy elméletet, s majdan az köré építi a dolgokat. A sztori mindig ugyanaz, csak a helyszín más. Na és vesszek meg, ha látom a 6 ujjat!

Ú, az utolsó mondat pedig mindent visz: "Egy dolog azonban szinte teljes biztonsággal kizárható. Az, hogy egy élőlény nyomát őrzi a szikla."

Nem ellent mondás ez? Amennyiben elfogadjuk bizonyítékként a videót, akkor elmondható, hogy ez bizony egy élőlény lábnyoma, csak éppen azt nem tudni, hogy milyen élőlényé.
És egyébként is, ne volna agymosó jellege, hiszen egy újságírónak tudósítania kellene, nem véleményt formálni. Így pedig ez befolyásoló szándékú.


Válasz erre


Parson
15. ápr. 05. - 08:11


Nem minősítem sem a cikket, sem a konzekvenciákat, csupán annyit szeretnék megjegyezni a saját gondolataimból, hogy ez mindenképpen értelmes élőlény "nyoma", "munkája"!

Akár lábnyom, akár művészi alkotás, semmi esetre sem természeti képződmény!
Szerintem...


Válasz erre


foldi
15. ápr. 05. - 12:19


A természet sok furcsaságra képes, de ez túl szabályosan kivitelezett...
Ismerve a "hiteles" adatokat, fizikai képtelenség az akkori időkre datálni a "képződményt". Bocsánatot kérek a most következő kijelentésemért,
de akik szánt szándékkal készítenek bármi nemű hamisítványt megtévesztés,
hírnév, vagy akár anyagi haszonszerzés céljából, azokat jó alaposan
megbotoznám, megkövezném...


Válasz erre


Kovács Tamás
15. ápr. 05. - 13:12


Nincs természetfelettibb a természetnél.


Válasz erre
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz