MILYEN BIZONYÍTÉKOK VANNAK A FÖLDÖNKÍVÜLIEK LÉTEZÉSÉRE?
  Idegen civilizációk   2015 május 25 hétfő - 11:11:11 | Kiss Timea


Többféle bizonyíték érhető el a források összeollózása során. Ezeket, melyeket itt most felsorolunk, nagytöbbséggel meg is említettük már oldalunkon. Így, egy helyen felsorolva elég egyértelműnek tűnnek, bár szerintem szinte kézzelfoghatóak. A szkeptikusoknak akkor sem lenne egyértelmű és kézzelfogható, ha személyesen találkoznának velük. (Lehet, hogy már meg is történt!) A delfin kapcsán az Arvisura Földön túlról érkező barátságos népeket említ. Ennek bizonyítása először is azt követeli meg, hogy a Földönkívüliek létezését bizonyítva lássuk. Ezért nézzük a következőket.


[ Tovább olvas ... ]

Hozzászólás


Kovács Tamás
15. máj. 27. - 16:31


"Többféle bizonyíték érhető el a források összeollózása során." Olvashatjuk az első sorban. Már bocsánatot kérek, de egyetlen egy bizonyíték sem létezik arra vonatkozóan, hogy bármikor is itt jártak volna vagy ide járnának bármilyen civilizáció legkülönfélébb egyedei. Az, hogy elfogadjuk a földönkívüliek létezését, nem máson alapszik, mint meggyőződés, hit.

Számos olyan dolog van világunkban melyet oktattak is, aztán napjainkra kiderült, hogy nem állja meg a helyét, gondolok itt az evolúcióra, relativitás elméletre, hogy a fénynél nem lehet gyorsabban haladni vagy ott van Hawking professzor és a fekete lyuk esete. Mindettől függetlenül nincs egyetlen egy bizonyíték sem az idegen civilizációk látogatóinak létezéséről. Az olyan anyagok, mint ami a fent említett cikkben is szerepelnek nem más, mint az egyén hitét alátámasztani próbáló összeállítás, de ez cseppet sem bizonyíték. Az ilyen összeállítást lehet támadni, annak felhasználását illetően, hiszen honnan is tudná bárki is, hogy mire gondolt a kedves barlangrajzoló vagy a középkori tisztelt festő amikor művüket elkészítették, és az is kérdés, hogy a cikk összeállítója miért tesz az anyagába "általánosan" is elfogadott hamis képet (videót), mint a Santilli féle boncolás. "http://legendavadasz.hu/ufo/egy_idegen_leny_boncolasa"

Tehát lehet támadni a hiteted alátámasztó anyagokat, de magát a hitet nem. Az a tied. Ahogy nekem is megvan a magam hite és én sem tudom bizonyítani a hitemet - nem is akarom - azért a vallási hit mégis más. A vallás nem túlfűtött remény általi, egy kitalált Isten jövőbeni tervére vonatkozó elképzelt ábránd, látomás vagy vak hit. A vallás személyes tapasztalás, jellegét tekintve élő valóság, működésmódja a mindennapokban életmódként van jelen. Az életmódom másokra hatással van, amit lehet érzékelni. Csak és kizáróan így lehet "bizonyítani" a vallást.

A személyes véleményem a cikkhez: MILYEN BIZONYÍTÉKOK VANNAK A FÖLDÖNKÍVÜLIEK LÉTEZÉSÉRE? --- Semmilyen.


Válasz erre


foldi
15. máj. 28. - 19:26


A festményeken ábrázolt "égi" jelenségek, "azonosítatlan" tárgyak..??
..nevezzük is bárminek, nem nagyon férnek bele az akkori felhő ábrázolások
jellegzetesen korabeli megjelenítésében, sok kép festmény, metszet, stb
átnézése során. Az itt látott képeken szereplő "tárgyak" nagyon nehezen
gyömöszölhetőek bele a sokféle különböző típusú időjárás alkotta
felhőképződményekbe....persze a korabeli művész fantáziája csaponghatott
határtalanul, de szerintem a kép összhatásából rendkívüli módon elüt...


Válasz erre


Kovács Tamás
15. máj. 28. - 20:57


Jó, akkor nagy vonalakban vázolom. A képek többsége Jézust és valamilyen vallási utalást mutat. Nem szabad elfelejtenünk, hogy mit is tanított Jézus. Nem menjünk most bele, hogy Jézus nem is létezett, mert ilyenkor szokott ez következni. Jézus azt mondta: "Vannak más bárányaim is nem e nyájból valók." Mit is akar jelenteni ez? Azt, hogy más értelmes lények is vannak a világegyetemben. Ezenkívül mit mondhatott még Jézus? Biztosan beszélt az embereknek a halál utáni életről, a feltámadásról, milyen élet is van "máshol", az Atyáról, aki minden, fény, energia, személyiség és lehet sorolni tovább. A bibliába igen szűrt anyag került bele, de szájhagyomány útján az emberekben élt, hogy mit is mondott ez a földre érkezett pali. Mindehhez tettek hozzá, vettek el, és hozzátársult az adott kor, korszak értelmi képessége is, mert hát nem mindig volt ilyen okos az ember, mint a 21. században. Az viszont érdekes vallási szempontból, hogy van egy fickó, aki mindent elmondott az embereknek ami fontos, nemcsak az adott kor embereire vonatkozóan, hanem a későbbi századokra vonatkozóan is, ufókról, hogy jönnek majd az égből hozzátok ezért meg ezért, valahogy elfelejtette közölni. Puff neki.

Nézzük az első képet, a sziklarajzot. Nekem az a karika típus olyan, mintha az urantia jelképe lenne, a három egyközepű kör. Vajon lehetséges ez? Elképzelhető, hogy a tisztelt barlangrajzoló tisztában lehetett az urantia jelképpel? Mennyire lehetett tisztába bárminemű időjárási anomáliával? Mindezt egy olyan korban, melyet bálványimádás vallása jelképezte. A tüzet, a napot, a holdat meg a jó ég tudja mit.

És az a nepáli tányér? Kérdem, mit várunk? Azt, hogy művészien kifaragott ember formát lássunk mint a Dávid szobor?


Válasz erre
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz