A mai napig nem tudni mi történt az orosz fiatalokkal!
  Egyéb rejtélyek   2015 augusztus 02 vasárnap - 16:00:00 | Oltyán Edit


Mi elől menekültek ruha nélkül a fagyban? — Külső nyomok nélkül sérültek meg a belső szerveik! — 1959. január 27.-én Igor Djatlov, a szverdlovszki egyetem hallgatójának vezetésével tízfős hegymászó csapat vágott neki az Otorten-hegy meghódításának. A több mint különös események végére a mai napig nem sikerült pontot tenni, ám tucatnyi spekuláció látott már napvilágot.


[ Tovább olvas ... ]

Hozzászólás


Kovács Tamás
15. aug. 13. - 14:03


Enciklopediát lehetne írni a rengeteg furcsa eseményekről. Mi, átlagemberek soha nem fogunk teljes képet kapni az ilyen és hasonló eseményekről, sőt, ami az orrunk előtt történik, még arról sem. Volt-e Holdra szállás avagy sem, ki ölte meg Kennedy-t, mi okozta a 2004-es cunamit, Chemtrail vagy nem az, 2001.09.11.? Kormányok, tudósok, nagyhatalmúak, hozzáértők (és nem azok), plusz a média, mind-mind mást mond, másképp ködösít, cáfol, érvel, mindent csinál csak éppen az igaz nincs megmondva. Vagy jól el van rejtve, ékelve az aktuális nézeteknek megfelelően. Ki az aki ezen eligazodik? Ki mit hisz el? Olyan szuper technika létezik napjainkban, hogy online nézett filmről, képről nem tudjuk eldönteti annak hitelességét. Csak és kizáróan nézeteink, meggyőződéseink, igaznak vélt hitünk alapján.

Jaaa! A vallás is ilyen. Mégis elmondják mindennek a hívő embert.
Tudod, azért van egy kis különbség a kettő között. Nem állítom azt, hogy igaza van a hívőnek, de a személyes meggyőződéséhez, nézeteihez, hitének igazolására nincs szüksége kormányszintű beismerésre, tudományos okfejtésre, média általi (félre)magyarázásra, egyszerűen mérheti az életében, személyes tapasztalásként. Napjainkban szerintem ez fontos hangsúly.

Az igazság keresése folyamán ugyanolyan fontos az értékek felismerése is. Sőt, a mindennapokban ez a legfontosabb.
Bámennyire is sajnálatos a Djatlov eset, de nem tudok vele mit kezdeni. Ahogyan azzal sem, hogy pl. Mária hogyan lett terhes Jézussal. Na puff neki!


Válasz erre
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz