A Kék Avianok érkezése - David Wilcock és Cobra beszámolója
  Érdekes írások   2015 október 16 péntek - 19:19:19 | Parson


David Wilcock és Cobra is beszélt nemrég a Kék Avian nevű földönkívüli fajról. Mindketten megerősítették Corey/GoodETxSG információinak hitelességét és igazolták, hogy ezek a lények valóban megérkeztek Naprendszerünkbe. A most következő írás David Wilcock hozzászólás formájában megjelent információit tartalmazza Benjamin Fulford hetente megjelenő beszámolójához.


[ Tovább olvas ... ]

Hozzászólás


Kovács Tamás
15. okt. 16. - 20:32


Puff neki.

Tisztelettel mondom, igaz, meg van még az admin jogom, de korábban jeleztem már "alapító atyánknak", hogy nem kívánok élni vele, egyéb okok végett. Nem kívánom bántani a cikk készítőjét, beküldőjét vagy éppen az engedélyezőjét sem, de igen méltatlan az oldalhoz. Mindenkinek van véleménye, nekem is. Úgy törölném ki az oldalról, hogy nyoma sem maradna! Több okból is.

Személyesen az, hogy ez az egyetlen olyan oldal, ahová még visszajárok, ahol idegenekkel foglalkoznak.
Az is személyes meglátás, hogy számomra színvonalas írásokat, cikkeket követhettem nyomon, érdekes gondolatokat ismertem meg, ismeretségre tettem szert, és nem utolsó sorban fontos, hogy kulturált a társalgás.
Ahogy látom, az "idegen civilizációk" kategóriába sorolták a cikket, ami nem éppen a legmegfelelőbb választás, szerintem. Mindez csak azért, mert valami Kék szappan nevű állítólagos fajról zagyvál? Ezotérikus oldalon elfér, de itt? Ahol az írások érdekesek, figyelemfelkeltőek, tudomány által választ keresők, aktuálisak és elgondolkodtatóak.
Na pont mindez hiányzik az ilyen írásokból.
Ilyen alapon nyugodtan lehetne helyet adni asztrológiával, jóslás, mágia, stb. foglalkozó írásoknak is. Vagy fordítva, lehet reklamálni, hogy miért nem jelenhetnek meg ilyen cikkek?

Ez csak egy vélemény, az enyém, mások biztosan eltérően látják a dolgokat és ez így is van rendjén. Az is meglehet, hogy én vagyok rossz helyen jelen.


Válasz erre
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz