A finnugor hazugságot 1821-ben találták ki!
  A régmúlt rejtélyei   2015 október 27 kedd - 20:00:00 | Kiss Timea


Előző cikkünkben említettük meg, hogy Heribert Illig könyvét a magyarok történelmével is igyekeztek cáfolni. Az a baj ezzel, hogy a mi történelmünk is lehet hamisítvány! Természetesen, ha egyről kiderül, a többi is megkérdőjelezhető. Egyik sincs tisztázva, tehát nem lehet egyiket a másikkal sem igazolni, sem cáfolni! Hogyan függ ez öszze az idegenek létezésével? Egyszerű! Komplexen kell kezelni a világegyetemet, nem szabad különválasztani, külön-külön kezelni a népek történelmét!


[ Tovább olvas ... ]

Hozzászólás


Kovács Tamás
15. nov. 03. - 17:43


Az anyag első részére kívánok reagálni. Tipikus példáját látom, hogy ha van valamiről egy "elképzelése", meggyőződése az embernek, akkor a köré épít mindent, még akkor is, ha éppen a dolgok valahogy nem is úgy alakulnak. A legnagyobb igazság pár szóban olvasható, mégpedig: "Komplexen kell kezelni a világegyetemet,". Jó, de ezt csak az idegenekkel, csak a Majákkal, csak a Nibiruval, csak az elveszett 300 évvel nem lehet magyarázni! Pláne nem komplexen, még akkor sem, ha mindezt összegyúrjuk.

Miért is nem lehet elismerni, hogy a Maja jóslást felkapták, túlfűtötték, félremagyarázták, tehát becsapták az embereket. Miért is nem látjuk be, hogy semmiféle Nibiru nem jön, se most, se máskor. Aztán jön a velős rész, miszerint a felállított elméletbe valahogy mégis bele kellene magyarázni mindezt, ez olvasható: talán unokáink fognak találkozni azokkal az idegenekkel akik, idetelepítettek bennünket. Érdekes a kifejezés, "Ebben az esetben, talán mégis" sorok elárulják, hogy nem kell ezt készpénznek venni, de azért a személyes meglátás köré jól passzolhat, hiszen idetelepítést fogalmaz meg. Idetelepítés! Ez milyen elmélet? Olvasnék erről szívesen egy anyagot.


Válasz erre
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz