Víz­ből ki­emel­kedő ufót ül­döz­tek a brit va­dász­gé­pek!
  Hírek, cikkek   2016 május 15 vasárnap - 21:00:00 | Kiss Timea


Mi az oka annak, hogy nem mutatkoznak az idegenek nyilvánosan? Mi az oka annak, hogy észlelünk egy azonosítatlan repülő tárgyat, akkor elsősorban a legmodernebb ezközökkel akarjuk megsemmisíteni, majd utána próbáljuk meg megállapítani, mi is lehetett az? Több észak-ang­liai vá­ros­ban is kü­lö­nös, tá­voli rob­ba­ná­so­kat le­he­tett hal­lani a na­pok­ban. Az em­be­rek elő­ször ter­ror­tá­ma­dásra gya­na­kod­tak, de utóbb ki­de­rült, hogy „csak” a brit Ki­rá­lyi Lé­gi­erő va­dász­gé­pei ül­döz­tek egy azo­no­sí­tat­lan re­pülő tár­gyat a ten­ger fe­lett.


[ Tovább olvas ... ]

Hozzászólás


Parson
16. máj. 25. - 12:22


Miért üldözték a vadászgépek???
Fel akarták vele venni a kapcsolatot, vagy ki akarták lőni?
Utólag csodálkozunk volna, ha esetleg kapcsolatfelvételre törekedett és mégis füstté lőttük?
Még szerencse, hogy erre technikailag képtelenek vagyunk!
Ők biztosan meg tudták volna tenni, mégsem tették meg!


Válasz erre


Kovács Tamás
16. máj. 25. - 20:59


Ez a cikk számomra egy nagy maszlag.

Hallottak emberek robbanásokat, ami borzasztó riadalmat keltett, majd elindult a találgatás. Találgatás! Azt gondolták először, hogy terrortámadás történt, mert más már nem is történhetett. Most jön a bexarás: "Hamarosan azonban szivárogni kezdtek az információk a szemtanúktól és a névtelenségbe burkolódzó bennfentesektől is."

Hol vannak ezek az információk? Szemtanúk? A névtelenségbe burkolódzó bennfentesek pedig már vicc kategória. Ilyet a hét éves fiam is tud. (Hiányos infromáció)

Majd jön egy beszámoló, amiből hivatalos közlemény lett. Csak van egy pici hiba ebben is, hiszen a hivatalos közleményben nem szerepel a hangrobbanás, azt csak az RT.com állítja. (Hiányos információ)

Majd jönnek az oroszok! Ők megmondják, ők tudják! "Az orosz Védelmi Minisztérium jelentése azt állítja még,..." Hol van ez a jelentés? Miért nincs mellékelve az eredeti cikkhez? (Hiányos információ)

"Állítólag a brit hadsereg és a NATO radarjai, illetveműholdak is észlelték a különös repülő szerkezetet Észak-Anglia partjainál felbukkanni." Állítólag!!! Ezt ki vette és honnan? Majd bizonyosan közli, hogy azonnal útnak indult a légierő, sőt, több harci támadást is intéztek az ufók ellen! Na, az ufók hogy jöttek ide? Eddig szó sem volt ufókról!
A macska-egér játék is komikus. A gépek mozgását radarképen is nyomon lehet követni. (Hiányos információ) Kérdezem: HOL? A mellékelt képen? na ne már! Valahogy egészen más repülőgép típusok szerepelnek rajta, mint a cikkben vagy az oroszok által említett Air France Airbus A320. Na és az az útvonal? Megeszem a kalapom, ha nem utólag rajzolták a képre!

És a vége: "Ufóvadászok szerint..." No comment.
"Ráadásul a titokzatos repülő tárgyat a földről is lefotózta valaki." Kicsoda és hol van a fotó? (Hiányos információ)

A forrásban megjelölt ripost.hu egyértelműen bulvársajtó, így jól tükrözi a cikk komolyságát, (valódiságát).


Válasz erre


Parson
16. máj. 25. - 23:32


Egyébként az egész információ hiányos. Sőt!!! Én nem láttam belőle semmit. A hivatalos információk pont olyan megbízhatatlanok, mint a nemhivatalosak!
Amit biztosra tudunk, hogy itt semmit nem érzékeltünk belőle!
Tehát a hír ami biztos: Semmi nem történt!


Válasz erre
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz