É R D E K E S S É G E K


Kínai Piramisok.


A piramisok egy 100 km-es körzetben állnak Kínában Xi'an városa körül. Nagyon szembetűnő, hogy a piramisok állásának helyzete megegyezik az Ikrek csillagképpel, hozzáadva a szomszédos Orion csillagkép Betelgeuse nevű csillagát is.


1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11  |  12  |  13  |  14  |  15

  A mexikoi Alien-Baby - Április 2007-2009
  Hírek, cikkek   2009 augusztus 31 hétfő - 21:37:47 | Parson


„Megdöbbentő képsorokat közölt egy mexikói televíziós csatorna: tudósok és orvosok vizsgálnak egy furcsa lényt, mely leginkább egy aprócska földönkívülire hasonlít. A testre két éve bukkant rá egy metepeci farmer a gazdaságában, állítása szerint, akkor úgy tűnt, még lélegzik a kis lény, de három órával később már nem mozdult.”

alien_mexiko_0_0.jpgEzt a hírt olvastam, egy internetes weblapon. Érdekelnek az ilyen és hasonló témájú hírek, rákerestem, több helyen. A Bild német napilap beszámolója szerint, nem csak lélegzett, hanem visongott és kapálózott is. A hírből kiderül az is, hogyan fogadta az idegen civilizáció kéretlen látogatóját.

Vízbe fojtotta!


Nem kell azt hinni, hogy csak az egyszerű gondolkodású emberek cselekszenek így! Volt már, hogy egy kormány vadászgépeket küldött repülő csészealjak ellen, éles lőszerekkel! A technikájuknak köszönhetően, az ember nem tudta használni a fegyvereit! (… örült, hogy élve megúszta)

Tipikus emberi (nem állati) megnyilvánulás. Nem kérdezett, nem próbált meg semmilyen más kapcsolatot teremteni, nem érdeklődött, nem háborgott. Elkergetni, meg sem próbálta. Vízbe fojtotta. Két évig halogatta a nyilvánosság bevonását, valamilyen oknál fogva, mégis kiderült. A testecskét átadta a mexikói kutatóknak.

Jaime Maussan neves mexikói ufókutató szerint, egész biztosan igazi földönkívüli tetem, ami (aki) azóta mumifikálódott, mások szerint oszlásnak eredt. Elvégre több mint két évig rejtegette a gazdálkodó a patkánycsapdába tévedt idegent.

Patkánycsapdában a mexikoi alien-babyHáromórai kemény munkával sikerült vízbe fojtania, küzdött azért, hogy vízbe fojthassa. Mit gondolhatott közben? Mekkora lehetett belül a sötétség, amibe bele sem szeretnék nézni. Nem félek attól, hogy megértem a lelkét, attól félek, hogy ott, bent … Ott belül sem látnék semmit.

Állítólag megdöbbent a külsejétől. Ez azt is jelenti, hogy nem nézte patkánynak, medvének vagy denevérnek. Nem is volt rá kíváncsi, hogy mi lehet. Nem tudom, mi lehetett az első gondolata. Valószínű, hogy túl sok gondolata nem lehetett. A végleges reakciót, az eset végeredményét ismertük meg egy első típusú találkozásnak.

A teremtményt, azóta vizsgálták, vizsgálják ma is. Egyik hír szerint kacsa az egész, a másik tábor elhiszi, egy része azt is elfogadja, hogy idegen bolygó szülötte az aprócska lény, mely talán még gyermek.

A tudósok, abban egyetértenek, hogy egyetlen földi fajra, élőlényre sem hasonlít a biológiai felépítése. Arra lehet következetni, hogy az agya nagyon fejlett, hátsó része pedig jóval nagyobb az emberénél egyes szervei, pedig a hűlőkére emlékeztet.

Tudomásom szerint, jelenleg is a Granadai Egyetemen vizsgálják a preparált testet. "Én biztos vagyok benne, hogy igazi, és azt bizonyítja, hogy az emberiség nincs egyedül a világegyetemben." − mondta Jamie Maussan ufó-szakértő a földönkívüliről készült videót is leközlő Bild című német napilapnak.

Azóta szintén elgondolkodom azon, vajon kapcsolatba akarnak-e velünk lépni az idegenek? Ennél szerintem ők − mentálisan is − fejlettebbek. Nem tudom, mikor jön el az idő, amikor az emberiség elég érett lesz ahhoz, hogy egyetemes szinten tudjon kommunikálni akár egymással, akár előre nem látott értelmes lényekkel.

Meg kell tanulnunk úgy élni, hogy ne pusztítsuk el önmagunkat, ne tegyünk kárt a környezetünkben! Azok, akik nem hisznek ilyesmiben, azok tegyék ezt önmagukért, önmagunkért! Tegyék ezt az emberiségért, a barátaikért, rokonaikért, családjukért, utodjaikért!

Beküldte: Plébános