É R D E K E S S É G E K


A kristálykoponyák titka


Egy kvarckristályból készítet emberi koponya, arányaiban tökéletes, megmunkálási minősége példa nélküli. Kora meghatározatlan, funkciója nem ismert, eredete sűrű homályba vész. Nem tudni, hogy milyen módon készítették, a kvarckristály ilyen precíz megmunkálása olyasféle technológiát feltételez, amely még ma sem áll az emberiség rendelkezésére.


1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11  |  12  |  13  |  14  |  15

  Világvégét hoz három hónap múlva egy aszteroida?
  Érdekes Hírek   2015 június 09 kedd - 12:22:32 | Kiss Timea


Mostanság mindenki világvégét jósol és hírdet, sajnos egyre sűrűbben látnak napvilágot ezek a híresztelések.
/Az idén ez lesz a második világvége, az első áprilisban volt…/
Ez esetben a Biblia is ír róla és a bibliai utalások miatt többen hiszik, hogy a földi civilizáció szeptember végén megsemmisül. Egyes összeesküvés-elmélet szakértők szerint egy óriási aszteroida szeptember végén végleg múlt időbe teszi a Földet.

Kép 1.

A tudósok persze mindenkit nyugalomra intenek, ugyanakkor rengetegen állítják azt, hogy a bolygónk vége valóban vészesen közeleg - írja a borsonline.hu. Több web- és blogoldal szerzője is azt írja, hogy a földi civilizáció 2015. szeptember 22. és 28. között végleg megsemmisül. Az internetezők ugyanis több olyan bibliai utalásokat találtak, amelyek éppen erre az időszakra egy katasztrofális eseményt jósolnak, mellyel kezdetét veszi az elragadtatás, ami egyúttal a végítéletet is elhozza a világnak.

Természetesen képzett tudósok azonnal megcáfolták, hogy egy meteor akkora kárt tudna okozni a bolygónkban, mivel ezek az óriásbolygók addigra, mire a Föld légkörébe élnek, szinte teljesen megsemmisülnek a szélsőséges légköri viszonyoktól és ha be is csapódnak, addigra már olyan apró darabokra szakadnak, hogy nem eredményeznének globális katasztrófát.

A NASA nem vár világvégét


A NASA nem tud olyan aszteroidáról, amely az elkövetkezendő hónapokban a Föld felé közelítene! A NASA illetékesei elmondták, nem tudnak arról, hogy pusztító meteor-becsapódás fenyegetné a bolygónkat!
„A NASA-nak nincs tudomása olyan aszteoridáról vagy üstökösről, amely a Föld felé tartana, így rendkívül csekély a valószínűsége egy ilyen összeütközésnek – jelentette ki az űrügynökség szóvivője. – Ami azt illeti, számításaink szerint az sem valószínű, hogy a következő pár évszázadban egy nagyobb objektum eltalálná a Földet.”

Az viszont mindenképpen említést érdemel, hogy a 2014 YB35-öt is csak tavaly december végén fedezték fel, vagyis ha az az aszteroida csak egy kicsit is eltérő pályán mozgott volna, csupán három hónapnyi idő lett volna felkészülni a következményekre… Ez az aszteroida már március végén okozott kisebb pánikot azzal, hogy hajszálnyival zúgott el mellettünk. Ha pedig ütközött volna égitestünkkel, 15 ezer megatonnányi erővel csapódott volna be, ami a világ eddigi legnagyobb nukleáris fegyverénél 150-szer erősebb… Más kutatók szerint viszont nagyon is valós annak az esélye, hogy nagy pusztításra képes aszteroida vagy üstökös csapódjon a Földbe, ami ugyan nem törölné el törvényszerűen az emberi fajt, de újra a kőkorszakba taszítana vissza minket.

Tudják, de nem mondják…


Kép 2.

Persze az összeesküvés-elméletek rajongói állítják, a világ vezető hatalmainak politikusai nem is hozzák nyilvánosságra a különböző kutatási adataikat, és úgy gondolják, a Föld több, mint hétmilliárdos lakossága ki van szolgáltatva néhány száz embernek. Vannak, akik úgy gondolják, hogy a kozmikus ütközés éghajlati katasztrófát fog okozni, ami valamilyen titokzatos módon hozzásegíti majd az illuminátusok által támogatott titkos szervezetet, a New World Ordert (NWO), hogy átvegye a hatalmat a világ felett (...bár ehhez nem hiszem, hogy ekkora parádéra lenne szűkség - szerk.). Többségük azt is biztosra veszi, hogy a befolyásos politikusok tudnak a közelgő katasztrófáról, de hallgatnak, mert nem akarnak globális pánikot kelteni, és/vagy az NWO szupergazdag vezetői pénzelik őket.

Forrás: Hír-24, Organikusok — Natasa Berki— Kiss Timea —