Újabb bizonyítékok az UFO-k létezésére?!


  ELŐZŐ    MENÜ    KÖVETKEZŐ  


— U.F.O. vagy nem, a tény az, hogy nevetséges lenne azt hinnünk, hogy ebben az irdatlan óriási univerzumban, csak mi létezünk! Nekem tavaly júniusában: „Mindig is voltak, vannak és lesznek UFO-k ! Már én is láttam! 2011 június 11-én nagyon meglepődtem, amikor kiléptem a teraszomra egy kis friss levegőre….este fél tíz múlt, a 4.-ik emeleten lakom, Marosvásárhely szívében a városházával szemben. Az épületek között jól lehet látni, előttem a háttérben távol Szentkirály községe van, meg sok sok fény, először azt hittem tűzijáték van ott, de aztán valami mást láttam…

Először is egy csomóban, mint valami szőlőfürt sok sok vörös fénypontokat (ezért is hittem, hogy tűzijáték) láttam, a domb mögül jelentek meg, mivel fentebb voltak mint a kivilágosított utcák, legalább 10-15 ilyen fénypont volt,aztán kezdtek eltávolodni egymástól de lassan, akkor azt hittem repülőgépek,vagy helikopterek, de semmilyen zajt nem bocsájtottak ki! És ennyi egyszerre az éjszakában??????? Hűha!

Most már kezdtem bemelegedni! Mondom, ez nem valami mindennapos jelenség, befutottam a fényképezőgépemért, de sajnos túl messze voltak, hogy valamit ki lehessen venni belőle. Aztán feladtam és a kukkerem után mentem, hogy legalább közelebbről lássam a jelenséget…

Hát igen 100%-ra veszem, hogy nem tűzijáték, nem repülőgépek és nem helikopterek voltak az éjszakában, hanem sok sok UFO! Ahogy a kukkerrel néztem, egyszerre jelentek meg mint egy szőlőfürt, ahogy már írtam és lassan! Nem volt nagy sebességük, eltávolodtak egymástól úgy, hogy meg tudtam számolni őket majdnem pontosan, 35 volt belőlük! Vörösen villogtak és ellipszis körben forogtak. Aztán lassan eltűnt az egész. Nem tudom, ha még valaki látta, de várom a holnapi napot. Lássuk valaki még látta? Szóval szerintetek mi lehetett? Életemben mindig is hittem bennük, csak még nem volt alkalmam, hogy lássam is őket, de most biztos vagyok hogy UFO-k voltak!”

− Baba −

  ELŐZŐ    MENÜ    KÖVETKEZŐ  


 10.0 - 2 votes 

Hozzászólás


alizcica
12. szept. 10. - 18:37


Szia!!

Mi Ádándon élünk.Pécsen voltunk esküvőn,2011 június 11.-én.A hotel parkolója felé tartottunk este 11 óra körül,amikor valami furcsaságot észleltünk az égen.Keletről Nyugati irányba ötös csoportokban,fényes kör alakú tárgyak vonultak az égen.Rajtunk kívül senki nem törődött velük.Mi olyan ötven darabra tippeltünk.Szerintem ugyan azokat a tárgyakat láttuk.Egy éven keresztül próbáltam keresni valakit aki észlelhette.Írtam Soós Tibornak,és Ő szerinte partilampionok voltak.


Válasz erre
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz

Csór időjárása