Látogatók

Gy.I.K.: Regisztráció: Privát Üzenet: Regisztráció:


Lapom 2009 júliusában kezte meg működését. Eredetileg az volt a célja, hogy összegyűjtsem az összes lényegesebb, érdekesebb anyagot, ami az idegen civilizációkkal kapcsolatos. Ezzel egyidőben igyekszem lehetővé tenni azt, hogy ezen a csatornán megossza a véleményét, tapasztalatait, élményeit mindenki, minden érdeklődő, minden látogató.

Ezen lehetőségek alapfeltétele a regisztráció, ehhez egy érvényes email cím szükségeltetik. A regisztrált tag némi egyeztetés után bekerül a PM /Privat-Messages/ csoportba. Lehetőség van a lapon belül privát üzenetek küldésére, ismerősök barátok megjelölésére. Mindemellett egyre több joggal és lehetőséggel rendelkezik.

Hozzászólhat a megjelent tartalomhoz, akár sajátmaga szerkeszthet mejeleníthető anyagot akár úgy, hogy beküldi a hírt, cikket, illetve blogot írhat, ezekhez képeket tölthet fel, hozzászólhat az üzenőfalon, a chat-boxban, fórumokat hozhat létre és hozzászólhat a témákhoz.

Ma sem változott meg ez a törekvés, csupán kibővítettem a témaköröket, ugyanis nyilvánvaló, hogy azok a az olvasók, akiket ez a téma érdekel, az átlagosnál fogékonyabbak minden paranormális jelenségre. Valamilyen szinten egyébként is összefonódnak az ezzel kapcsolatos események, megfigyelések, észlelések.

Ide tartozhatnak a régmúlt eseményei, építményei, melyek rejtélyes és szinte megmagyarázhatatlan módon keletkeztek, történtek − ha hihetünk a történelemnek. Az akkori és mostani emberek hitvilága, mindennapi élete, tapasztalása. Azok az események, amelyeket nem, vagy nagyon nehezen tudunk megmagyarázni, mindig foglakoztatták az emberiséget.

Az eltelt idő alatt formára, külakra folyamatosan változik, remélem jó irányba alakul.

Gy.I.K. − FÖL
/Gyakran Ismételt Kérdések/

Regisztráció: − FÖL

− Mielőtt elkezdenéd a regisztrációt, megkérdezi, betöltötted-e már a 13. életéved, ha igen, néhány adatot meg kell adnod:
Bejelentkezési neved, megjelenítendő neved, e-mail címed, jelszavad.
Kiválaszhatsz a listából avatart magadnak, de lehetőséged van avatar-kép feltöltésére is. Egy adott helyen lávő képet is használhatsz, ilyenkor az URL-t kell begépelned.
− Feltölthetsz ezenkívül egy "profil-képet", ami nem egyezik meg az avatar-képpel, csupán a profilod megtekintésekor jelenik meg.
− A regisztációhoz, csupán egy érvényes e-mail cím szükséges. Erre csupán akkor lehet szükséged, ha elfelejtetted a jelszavad, vagy értesítést kérsz a változásokról. Tetszés szerint elrejtheted, vagy publikussá teheted.
− A profilod beállításakor a megadott adatokat szintén elretjheted.
− Ha sikeresen regiszrtáltál, azonnal be is tudsz lépni, természetesen a vizuális kód beírása minden esetben kötelező.

Ezzel nem fejeződött be, de folyamatban van a tájékoztató leírása, hozzászólásokkal rávilágíthattok a problémás dolgokra!


− Parson − 


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz